Studiebegeleiding

Bijles (straf)recht, het maken van planningen, scriptiebegeleiding, leren studeren, effectieve aantekeningen maken, de balans tussen studie en werk (en misschien zelfs gezin), uitstelgedrag tegengaan of af en toe een schop onder je kont. Met welk studieprobleem je ook worstelt: been there, done that.

Scriptiebegeleiding

Krijg weer grip op je scriptie

Bijles

Extra uitleg en oefening

Studievaardigheden

Leer studeren

Professioneel student

“Leven lang leren” is het motto van de universiteit waar ik mijn meestertitel haalde, maar wat mij betreft kan dit motto wel een -n missen: “Leve lang leren!”


Met de propedeuse van de lerarenopleiding Nederlands vertrok ik naar de universiteit voor de studie Duitse taal en cultuur en na twee jaar stapte ik over naar algemene taalwetenschap. Alhoewel ontzettend interessant, was dat op dat moment toch niet helemaal ik. 


Ik woog wat en ik wikte wat en besloot rechten te gaan studeren via afstandsonderwijs. Pittig, naast werk en een jong gezin. Maar met goede planningen, effectieve studiemethoden en een flinke portie doorzettingsvermogen haalde ik m’n master.


Moegestreden? Absoluut niet. Mijn volgende doel is promoveren en terwijl ik daar aan werk, ben ik terug op de universiteit voor de bachelors Franse en Duitse taal en cultuur.


Kortom: ik heb van studeren m’n beroep gemaakt. 

Hoe ik jou kan helpen

Scriptiebegeleiding

Alle tentamens zijn gemaakt, alle papers ingeleverd, alle opdrachten afgewerkt en alle praktijkopdrachten achter de rug. Je hebt nog maar één hobbel te nemen, de vette kers op je studietaart: de scriptie.


Voor de meeste studenten geen fluitje van een cent. Loop je vast op de structuur, de planning, het schrijfproces of heb je het gevoel dat de inhoud één grote brij aan het worden is? Laten we er dan samen voor zorgen dat je de grip op je scriptie terugkrijgt!

Scriptieboost

Zie je op tegen het schrijven van je scriptie of lukt het je steeds maar niet om ‘m nu écht eens af te ronden? Ben je het overzicht kwijt, is je scriptieproces een grote chaos en weet je niet meer hoe je verder moet? Check dan zeker de Scriptieboost!

Bijles

Verdwaal je tussen de opzetgradaties, schuldvormen en bestanddelen van delictsomschrijvingen? Heb je geen idee wie wanneer wat mag in het opsporingsonderzoek? Is de precontractuele fase een groot, grijs gebied? Of hoe zat het ook al weer met het ‘que si que no’-beginsel? Wacht, nee, zo heet het niet, toch?


Adem in, adem uit, en plan een bijles. Je kunt dit!

Studievaardigheden

Je neemt je voor om nu eens écht serieus aan de studie te gaan, maar binnen een half uur ziet je beeldscherm eruit als op de afbeelding hiernaast. Oeps. Nou ja, vandaag is toch al verloren, dan morgen maar serieus aan de slag.


Nee! Er is helemaal niets verloren! Met de juiste studievaardigheden maak je van alle studiemomenten een productief feestje. Studeren kun je leren! Ook als je het stiekem helemaal niet zo leuk vindt. 

Wat andere studenten zeggen

Ik heb vandaag inleiding bestuursrecht terug gekregen. Ik ben van een 4 naar een 7 gegaan :) Erg blij hiermee en bedankt voor de goede bijles !
Rosa
Ik heb het tentamen strafrecht gehaald met een 7,7! Hartelijk dank voor de hulp, weet niet of het was gelukt zonder de bijles.


Florian
Tentamen is gehaald met een 6,7. Mijn Propedeuse is nu ook binnen. Hiervoor heb ik dit vak 4 keer gemaakt met cijfers variërend van een 4 t/m 5. Dank!
Pepijn

Rechtenstudenten

De mooiste studie van allemaal! Maar wel eentje die wat bijzondere studievaardigheden van je vraagt. Bij meerkeuzevragen is er een ‘meest juist’ antwoord. Je mag 5 kilo spiekbrief meezeulen, maar daar heb je alleen iets aan als je blindelings de weg weet te vinden in je wettenbundel. En dan heb ik het nog niet eens over het oplossen van casus, jurisprudentieanalyse  of juridisch schrijven gehad!


Ook hiervoor kun je natuurlijk bij mij terecht. Plan je studiebegeleiding in, of volg mijn workshop jurisprudentieanalyse:

FAQ

Studiebegeleiding

Hoe en waar vindt de begeleiding plaats?

De begeleiding vindt online plaats, via Zoom, Teams, Skype of Google Meet.

Ik ben geen student, kan ik ook bij jou terecht?

Absoluut! Goed plannen, niet uitstellen of een tekst kunnen structureren is niet alleen van belang voor studenten, maar voor iedereen die effectiever wil werken, meer rust wil ervaren of regelmatig een tekst moet schrijven.

Juist ook voor scholieren zijn deze vaardigheden onmisbaar. En hoe beter je deze vaardigheden nu al traint, hoe meer profijt je er tijdens je studie en daarna van zult hebben.

Kan ik alleen bij jou terecht voor bijles strafrecht?

Nee hoor! Strafrecht is waar mijn hart ligt en waar ik je dus het beste mee kan helpen, maar je kunt ook bij mij terecht voor bijles in andere rechtsgebieden.

Bovendien geef ik niet alleen bijles in rechtenvakken, maar ook in Nederlands, Duits en Frans.

Hoe plan ik de begeleiding in?

Nadat je betaling is voltooid, leid ik je naar mijn kalenderpagina. Je kunt hier zelf een dag, een tijd en een platform kiezen voor de begeleiding. Je kunt hier ook eventuele opmerkingen kwijt.

Vervolgens klik je op 'afspraak inplannen'.

Mijn vraag staat hier niet bij…

Heb je een andere vraag? Dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen! Gebruik hiervoor de contactpagina of mail je vraag naar post@jacademie.nl.

Wat andere studenten zeggen

Eindelijk groen licht. Mag mijn onderzoeksvoorstel inleveren bij de universiteit. Hoera!
Marjan

Heel erg duidelijk en erg waardevol! Je laat de kwartjes weer vallen. Dank, Josanne!

Patricia

Boek nu je begeleiding

Scriptiebegeleiding

Tijd om je studie af te ronden! Laten we er samen voor zorgen dat je weer grip op je scriptie krijgt.

€ 59,- / uur

Bijles

Vind de weg terug als je compleet bent verdwaald in je studiestof. Adem in, adem uit!

€ 39,- / uur

Studievaardigheden

Met de juiste studievaardigheden maak je van alle studiemomenten een productief feestje.

€ 49,- / uur