Video Aspect Ratio: 4:1

Scriptieboost

Struikelen met de finish in zicht? Echt niet!

Persoonlijk

een-op-eenbegeleiding

Flexibel

past altijd in jouw planning

Compleet

tekst, structuur, planning en aanpak

Eerste hulp bij scriptiestress

Veel studenten zien als een berg op tegen het schrijven van hun scriptie. De vreselijkste horrorverhalen over deze studiefase doen de ronde - soms zelfs al op de middelbare school. Studenten die langer over hun scriptie doen dan over de rest van de studie, studenten die zijn uitgevallen terwijl ze alleen nog hun scriptie hoefden te schrijven, of het bloed, zweet en tranen-scenario; het beeld van eenzaam en alleen ploeterend achter een bureautje moeten zitten terwijl de rest van de wereld wél plezier maakt.

Nee, inderdaad, het schrijven van je scriptie is geen sinecure. Maar als je weet waar je valkuilen liggen of waar je nu precies zo tegenop ziet, scheelt dat al de helft. En trouwens, voor de meeste van die valkuilen zijn prima oplossingen voorhanden. Twijfel je aan je taalgebruik? Laat je tekst corrigeren. Weet je niet waar je moet beginnen? Maak een planning. Onzeker over wat er van je verwacht wordt? Schakel een sparringpartner in. Geen idee waar je deze oplossingen kunt vinden? Ze zitten allemaal in de Scriptieboost!

Zo boosten we samen je scriptie:

Persoonlijke begeleiding

Niet iedere student struikelt over dezelfde drempels bij het schrijven van de scriptie, daarom bestaat de Scriptieboost uit persoonlijke begeleiding, die je kunt indelen op de manier die bij jou past. Je krijgt namelijk twintig uur begeleiding, die je in een periode van maximaal 6 maanden kunt inzetten. Zo kun je zelf bepalen of je iedere week een uur wilt sparren om je voortgang in de gaten te houden of dat je deze begeleiding liever verdeeld over twee weken wilt gebruiken. Iedere combinatie is mogelijk, want na ieder begeleidingsuur ontvang je een overzicht met de uren die je nog kunt inzetten.


Structuur, aanpak, planning

Tot nu toe was je studie redelijk gestructureerd: colleges, tentamenronde, colleges, tentamenronde. Zo nu en dan een (wat langere) opdracht tussendoor, maar de deadlines werden over het algemeen voor je bepaald; jij hoefde ze alleen maar te halen. Het schrijven van je scriptie is andere koek. Je hebt waarschijnlijk één uiterste, dodelijker dan dodelijke, terminale deadline. Hoe je die drie tot zes maanden voorafgaand aan die deadline indeelt, mag je helemaal zelf bepalen. Een vloek en een zegen tegelijk, want weet je wel hoe veel tijd dat is, drie tot zes maanden? Maar aan de andere kant: Weet je wel hoe snel die maanden voorbij vliegen?

Kortom: het is tijd voor structuur en planning om het overzicht te bewaren. Het skelet van je scriptieproces, zogezegd. Dus natuurlijk komt dit uitgebreid aan de orde tijdens de Scriptieboost.

Wekelijkse scriptietips in je mailbox

Hoe je je tegoed aan begeleidingsuren ook verdeelt over je agenda, een regelmatige schop onder je kont is vaak net even de aansporing die je nodig hebt. Daarom krijg je tijdens de Scriptieboost zes maanden lang elke week een boostermail met scriptiegerelateerde tips. Tegelijkertijd zijn deze boostermails een subtiele herinnering dat die scriptie niet vanzelf op papier komt…

Tekstcorrectie

Is het einde in zicht en sta je op het punt de definitieve versie van je meesterwerk in te sturen? Dan is het tijd voor een tekstcorrectie! Ik heb tijdens de hele Scriptieboost al met je meegelezen, maar voor deze laatste check ga ik met een stofkam door je tekst. Ik verwijder spel- en taalfouten, verbeter de interpunctie, reconstrueer zinnen (en eventueel alinea's), ik geef alternatieven voor vaak voorkomende worden, schrap onnodige herhalingen en check je voetnoten, verwijzingen en literatuurlijst.

€ 1407,-
€ 997,-

Scriptieboost

Wat je krijgt:

  • Twintig uur persoonlijke begeleiding (t.w.v. € 1180,-)
  • Wekelijkse Boostermail met tips en motivatie (t.w.v. € 52,-)
  • Tekstcorrectie (t.w.v. € 175,-)