Weg met jurisprudentiestress!

Krijg plezier in het analyseren van rechterlijke uitspraken


  • snel inzicht in de opbouw van jurisprudentie
  • bespaar tijd
  • sleep studiepunten binnen
  • een methode waarvan je tot ver na je afstuderen profijt hebt
Download gratis
 

JURISPRUDENTIE IS LEUK!

Tijdens mijn rechtenstudie was ik bij ieder nieuw vak gemotiveerd tot op het bot, maar van de lange lijsten met verplichte uitspraken – en vaak ook de lange lijsten met aanbevolen uitspraken – kreeg ik de kriebels. Het was de hoogste tijd om orde in de chaos te scheppen en de jurisprudentielijsten gestructureerd te lijf te gaan.

Vanaf dat moment verdween mijn jurisprudentiestress als sneeuw voor de zon. Sterker nog: ik kreeg ontzettend veel plezier in het analyseren van rechterlijke uitspraken!

In mijn gratis e-book vind je handige checklists waarmee je in een handomdraai jurisprudentie leert analyseren.

null

Download nu het e-book helemaal gratis!

Ontdek hoe je binnen een half uurtje gestructureerd rechterlijke uitspraken analyseert.